SYYSKAUDEN 2014 TOIMINTAA

 

  1. Syyskauden kuukausikokoukset ovat Sentraalissa joka kuukauden toisena keskiviikkona klo 18 – 20, koska tiistaita ei saatu:

10.9., 15.10., 12.11., ja 10.12.

 

Jatketaan samalla teemalla kuin keväällä (ellei toisin ilmoiteta) eli tehtävään ilmoittautunut kirjoittaja kertoo oman kirjoittamisensa lähtökohdista, siitä mitä pitää nimenomaan itselleen ominaisena. Uskon tässä niin kuin monesti muutenkin yksityiskohtien voimaan, pieniin mutta kirjoittajalle tärkeisiin omalaatuisiin viehtymyksiin, oman mielen pohjalla vaikuttaviin kummallisuuksiin, jotka tekevät meistä kirjoittajina yksilöitä. Ota mukaan tekstiesimerkkejä. Kukaan ei takuulla kirjoita kuten sinä!

 

Ensimmäisenä kertoo kirjoittamisestaan ensi viikon keskiviikkona Ulla-Maija Vänttinen. Myöhempiin esittäytymisiin saa ilmoittautua Veikko Happoselle.

 

  1. Kirjoittajapiiri käynnistelee, olette ryhmäposteista sen varmaan huomanneet. Proosaryhmän ensimmäinen kokoontuminen voisi olla 15.10. kokouksen yhteydessä. Näin ehdotan, ellei jo aiemmin sitä haluta.

 

  1. Kirjastotilaisuudessa10. klo 18 – 19,45 kirjojaan julkaisseet ja muut tehtävään ilmoittautuvat saavat esitellä tuotantoaan. Asiaan ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa aina Sari Järn, Osmo Ukkonen, Pertti Ukkonen ja Anne Leinonen. Tilaisuuden kiinnostavuutta voisi lisätä nimenomaan harrastajaesittelyiden ja ehkä musiikin avulla, koska ainakin Kauko Aallolla on sävellettyjä’ lauluja. Yritetään tehdä tapauksesta vetovoimainen.

 

  1. Tommi Parkon runokurssi pidetään 8. – 9. 11. Sentraalissa. (Parkon toimintaa voit tarkastella netistä, mm. oppaan aloitteleville runoilijoille hän on kirjoittanut.) Ohjelmasta ja mahdollisista ennakkotehtävistä ilmoitetaan myöhemmin. Kurssille pitää ilmoittautua Jukalle, maksu jäseniltä 20 ja muilta 30 euroa.

 

  1. Antologian tekstejä on koossa noin 150 sivua yli 20 kirjoittajalta. Ohjeita muutamat oman tekstinsä viimeistelijät vielä saanevat.

 

  1. Skriptan koulutus oman teoksen julkaisemista suunnitteleville on Varkaudessa 20. – 23. 11. Ilmoittautua voi tämän kuun loppuun mennessä Marija Vantille vantti@skripta.net. Olette saaneet asiasta ryhmäpostia aiemmin.

 

Tervetuloa kuukausikokoukseen 10.9.

 

Veikko Happonen, pj.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: