Jäsenet

Mikkelin Kirjoittajat ry on eteläsavolainen kirjoittajayhdistys, jolla on jäseniä Etelä-Savon lisäksi myös muualta Suomesta. Yhdistyksemme järjestää tapaamisia, seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja koulutusta.

Jäsenistöömme kuuluu kirjailijoita ja runoilijoita, omakustannekirjailijoita, harrastajakirjoittajia, kaunokirjallisuuden ystäviä ja tavallisia lukijoita. Olemme lupsakkaa porukkaa, ja otamme mielellämme uusia jäseniä mukaan toimintaamme.

Tervetuloa mukaan!

One Reply to “”

  1. Hei,

    olin mukana Mikkelin kirjoittajissa 1990-luvulla. Blogitekstiäni kirjoittaessani ja aineistoa etsiessäni löysin nämä sivut. Valitettavasti näillä sivuilla ei näytä olevan mitään yhdistyksen historiaan liittyvää. Ehkä sivusto on niin uusi, että sisältöä vielä puuttuu siitä syystä?

    Olen kirjoittamassa tekstiä Runon ja suven päivästä, jonka Mikkelin kirjoittajat järjestivät 1990-luvulla, vuotta en muista. Asuin Mikkelissä 1991 – 1997, eli tapahtuma osui tälle välille. Kirjailijaliiton silloinen pj. Jarkko Laine oli paikalla ja vieraina Anni Sumari, Sirkka Selja, Risto Ahti ja Lassi Nummi. Yhdistyksen sen aikainen pj. Mari Mörö sekä ainakin kirjailijat (yhdistyksen jäsenet) Hannu Raittila ja Keijo Siekkinen olivat mukana.

    Tästä siis olisin kaivannut lisätietoa, mutta kaivelen omista arkistoistani. Yhdistyksellä on hienoa historiaa ja kuten yllä olevasta näkyy, ansioituneita julkaisseita kirjailijoita, niin kuin toki tiedättekin. Oma ehdotukseni on, että historia kannattaa laittaa näkyviin, kun lisäätte sisältöä nettisivuillenne.

    Luovaa syksyä toivottelee

    Tiina Jääskeläinen-Alasaari (ent. Hattunen) http://tiinajaaskelainen.blogspot.fi/

Jätä kommentti